Kom ons team versterken, wij zoeken momenteel extra verkopers en een afwasser.

Neem contact op met Anja voor meer informatie: 03/8890173

Test

Historiek

Hoe het begon?

In 1996 studeerde Kristof Vanraes af als slager-traiteur in T.A Diksmuide. Hij gaat meteen aan de slag in tal van slagerijen om zijn kennis en vaardigheden zoveel mogelijk te verruimen.

Zijn echtgenote, Anja Vandewalle, studeerde af aan het vormingsinstituut te Ieper en behaalde het diploma van restauranthouder.

De ambitie om een eigen zaak te beginnen was zowel bij Kristof als bij Anja steeds aanwezig.

Op 30 juni 2002 wordt hun droom werkelijkheid. Samen openen zij de deuren van Slagerij-Traiteur "DEN AMER".

Na 1 jaar, nl 2003, beslissen Kristof en Anja om hun winkel te verruimen en te vernieuwen.

Op 13 april 2003 vindt de opening plaats van hun nieuwe zaak.

Al snel merken ze dat dit een goede beslissing was, de winkelverkoop stijgt enorm en daardoor zijn ze genoodzaakt om de wat verouderde werkplaats te vernieuwen.

Op 4 februari 2004 worden de nieuwe ateliers in gebruik genomen. Uiteraard zijn alle vernieuwingen volgens de strenge H.A.C.C.P reglementering uitgevoerd. Met een gescheiden koude zone, een warme zone, een afwaszone, diverse koelcellen, een snelkoeler en diverse aangepaste toestellen en machines kan er nu optimaal hygiënisch en accuraat gewerkt worden!

2015, we snijden een nieuw hoofdstuk aan... tijd voor verandering en vergroting van de zaak, we doen een grondige renovatie, vergroting van de zaak en bieden vanaf nu naast slagerij en traiteur ook brood en groenten aan. Een nieuwe en uniek concept voor Klein-Branbant.

Anja, Kristof, en hun zoontjes Xander en Thibeau en het hele team heten u van harte welkom in hun zaak. 

 

 

Test